fredag 9. januar 2009

Hastekort

Sønnen har blitt bedt i bursdag, i morgen, og det kom jeg på nå i kveld. Og uten noe som helst lager av kort måtte jeg jo lage et.. ikke helt fornøyd - ble litt kjedelig i farger syns jeg, men det får gå.
På forumet glitter og stas blir det lagt ut "dagens prosjekt" hver dag - tja, hvor lenge vet jeg ikke - men en stund fremover iallefall. Det går ut på at medlemmene er blitt spurt om å lage en steg for steg beskrivelse på hvordan man lager det man selv er best på...

Og på onsdag la "linola" ut hvordan hun laget bling-swirls på sine LOer - så det måtte jeg jo prøve. Og du verden så mye enklere det var med den qk-sticken...Takk for det tipset:-)

Så ble jo da kortet slik. Man ser jo at jeg har brukt swirls under blingen - laget av revolution på cuttlebug - men jeg tror ikke barna tenker over det..
Pinnsvinet er penny black - og sløyfa må åpnes for da er det en minibok under den...Kortet åpnes ellers på "vanlig" måte og inni der har jeg da altså skrevet en hilsen til Andreas på 5 år.
Da er sløyfa åpnet, og miniboka utdratt..Pinnsvinene er farget med distress og vannpensel
Charms er en nøkkel med nøkkelhull, for å ha noe å dra i når man skal åpne boka....


7 kommentarer:

Anette sa...

Nydelig kort du har laget! Ser ikke ut som et hastekort iallfall :) Tøft med den miniboka du kan se i - det liker nok 5-åringen :)

elin sa...

Hei Hilde. Godt Nyttår!! Tusen takk for awarden jeg fikk, er litt treg med slikt - men setter veldig pris på dem det skal du vite.
Så mye fint du har i bloggen din, kommer snart tilbake og titter mer. ;-)
Ha ei riktig god helg. klem elin

line sa...

Flott - kan ikke se at dette er et hastekort.

Kom plutselig på her at jeg også bør finne frem et kort til sønnen min *ler - han blir 3 år i morgen.

Benedicte sa...

så fint det var :-)
God helg!
Klem fra Benedicte

pia iris sa...

kjempeflott kort, likte veldig godt den lille miniboka med nøkkel på

RigmorNY sa...

Nydelig kort!

Synnøve sa...

Jeg syns kortet var kjempefint jeg. Og de pinnsvinene er bare sååå søte - spesielt når de er fargelagt så nydelig som du har gjort her :)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din