tirsdag 20. januar 2009

Yes....

Yes, jeg klarte det....Da var toalett mappa mi ferdig. Dette var siste tingen jeg laget på kurs, og når kurset var ferdig, så manglet kun glidlåsen.
Jeg har grudd meg og grudd meg for å sette i den - for jeg har jo da aldri gjordt det før heller. Og har spurt flere etter hjelp - fått mange svar på spørsmål fra Marylou og Tanja på dinhobby-forumet..Tusen takk for deres hjelp....og nå i kveld fant jeg ut, at nei, jeg må jo bare prøve. Blir ikke noe klokere om jeg venter enda lengere - må jo tilslutt bare prøve meg frem alikevell..

Men jeg tror ikke jeg har fulgt noen av rådene jeg fikk..Hehe, gjorde det på min egen måte jeg...og det er ikke sikkert det funker slik en anna gang....Men det funket nå, og jeg er kjempeglad for at jeg fikk det til.....Var ikke i humør til å sy feil nå i kveld..

Slik ble da selve toalettmappa. Sydd sammen av lapper som ble delt opp igjen til å inneholde en stor grå, to avlange blomstrete og en liten grå firkant..
Sydde også på glidlås-stoppere...Ikke helt perfekt - men jeg skjønte lissom ikke helg hvordan jeg skulle gjøre det. Har tenkt nå i ettertid at jeg kanskje skulle brettet inn over og under kanten på den lange siden før jeg sydde, for å få en fin kant, men nå er det iallefall for sent..

Innsiden av toalettvesken er utstyrt med to lommer i tillegg til den ene store......
Så nå er det bare å sette igang å bruke denne - hehe, hvis jeg har råd til å bruke den da:-)

3 kommentarer:

Benedicte sa...

Så flott toalettmappe du har laget, og så flink du er med symaskinen :-)

klem fra Benedicte

Irene sa...

wow! *beundrer*

Elins Altmulig blog sa...

Klart du har råd til å bruke den, Hilde. Den er jo kjempe fin. *super*

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din