Oppskriften er som følger:
1 pk gele (jordbær) lages etter pakken, helles i kakeformen - og la det avskjøles.
1 pk sitron-gele - lages med 2 dl vann og avkjøles
1 pk lett creme fresh
1 pk lett philadelpia-ost alt dette piskes godt i maskin.
110 gr melis
1 bx fløte - piskes til krem å has i osteblaningen
1 bx fløte - piskes til krem å has i osteblaningen
Ha så i den avkjølte geleen, rør godt og ha det oppå den stive geleen og la det stivne
220 gr melange - smeltes
400 gr Digestivekjeks - knuses (putt det i en pose og kjevle over) og røres sammen med smøret, og legg dette på den stivnede ostekremen - settes kjølig til smøret har stivnet..
Når du skal ha det ut, fyller du litt varmt vann i vasken, dypper formen noen sekunder, legg et fat over og snu det rundt. løft opp kakeforma litt på ene siden og rist litt på den, så løsner det hele og du kan løfte vekk kaka...
Lykke til..
Hvis du prøver oppskriften, så hadde det vært morsomt om jeg fikk se kaka di...
3 kommentarer:
Flott kake Hilde!
Håper dere hadde en flott dag ;)
Klæm Aina
Denne kaken ble flott! Håper du hadde ne flott 17.mai til tross for jobbing
Nydelig kake!
Legg inn en kommentar