tirsdag 12. mai 2009

Bestillingskort

Har fått bestilling på 2 konfirmasjonskort. Et til jente - hestegal - og et til gutt. Dette kortet laget jeg ut fra kurset til Kjersti på dinhobby, bare at jeg snudde det pga hjertet.
For å få det til å stå slik så har jeg da brukt borrelås under snippen på hjertet, samt i folden øverst. Her ser man også at jeg har satt hesten på 3-d puter for å fremheve hesten litt.
Blomster i lag på lag. Mullberryblomster + noen andre syltynne jeg kjøpte i Trondhjem engang - vet ikke hva de heter. Og for ikke å glemme blingen da....
Utbrettet blir det slik. Har brukt spellbinders rett på pyntepapiret for å få frem det hvite i bazzillen under, og så pyntet litt igjen med bling og blomster. ser også borrelåsen når den er utbrettet, men det får gå.
Har også stemplet noen bier rundt om på kortet.

Konfirmasjonskort til gutten:
nok et brettekort. Syns det er vanskelig å finne på pynt til gutter/menner, så det ble kun et håndtak her som jeg nettopp har kjøpt fra Trel.
Mullberryblomster igjen, surret sammen med blad på stilk, og sprayet med glimmermist - coffie-ettellerannet.
Utbrettet ser det slik ut.
Baksiden måtte få den ferdige sløyfa på, for jeg fikk den ikke til å passe inne i kortet noe sted...

2 kommentarer:

Habitata sa...

Morsomt med disse utbrettskortene! Kanskje jeg burde sette av litt tid til å lære meg å lage slike? Til høsten tror jeg, for det er kanskje noen som burde få et ekstra fint julekort, min bestemor i alle fall!

Grethe sa...

Kjempeflotte som de konfirmantkortene dine ble da Hilde. Kjekt med noe annet enn 15x15 :-)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din