mandag 12. oktober 2009

Har vært på treff

Jeg har vært på treff i Slevik - Fredrikstad i helga, sammen med folk fra forumet på dinhobby. Dette var kjempehyggelig. Trivelige folk, masse skravling og ikke minst latter. Lite søvn og mye kreativitet. Kjempe altså. Blir nok sikkert en tur neste år også vil jeg tro. Det var 4. året mitt nå.

Fikk jo da laget endel, og jeg hadde med utfordringer til oss med hovedpremie sponset av dinhobby butikken, og 2. og 3. premie sponset av meg. Jeg kom selv på 2. plass sammenlagt (men tok ikke min egen premie da - så da ble det premie på den delte 3.plassen istedet for).


Dette kortet er laget til utfordringen på dinhobby. Papircupen, der utfordringen var å lage et kort ut fra et inspirasjonsbilde med skikkelige høstfarger. Derfor laget jeg det i orange og grønt. Syns denne jenta fra Sugar nellie er såå søt da. Og jeg digger bare den kvist-punchen jeg har kjøpt.
Dette kortet var til utfordringen om å lage et kort uten stempel. Så her er det kun mønsterpapir, spellbinder-ramme, thickers og en sløyfe - og selvfølgelig bazzill.

Utfordring om å lage et kort med stempel som "naboen" på treffet bestemmer og at kortet skulle hatt noe rosa på. "Lille" sa jeg skulle bruke denne søte bamsen, så da blekortet slik - og det rosa - jo det er lysene, stripene på kaka og rosen på sløyfa.

Dette var en utfordring som flere trøblet med, hehe. Jeg hadde da slengt en haug med ting inkl. stempeltrykk i en pose (likt til alle bortsett fra stempeltrykket) og 1 ting av hver måtte brukes. Så da ble det da et rart kort med flere farger som egentlig ikke passer sammen. Gull-tråd, sølvdusk, treklype, rosa bling, flere typer blomster og raindrops i flere typer farger -ikke helt enkelt å kombinere. Men så ble det kun 3 bidrag i konkurransen også da - enda vi var 12 stk på det meste.

Oppgaven her var å lage noe som kan brukes til å takke med. Jeg laget derfor en eske etter Kirsten Aune sin oppskrift.
Esken her har 4 skuffer som åpnes på hver sin side av esken.
Kort på toppen som kan åpnes og medplass til å skrive inni.
Laget enda en eske da jeg viste noen av damene hvordan man laget en slik eske. SÅ det ble mange flotte esker på treffet.

Denne esken pyntet jeg med 2 roseknupper og en sløyfe ved siden av skuffen på fremsiden. (ikke på de andre sidene nei)

Innsiden av kortet ble ferdig laget også her. Fikk forespørsel i dag om hvor mye jeg skulle ha for en slik eske - men det har jeg nå ikke peiling på iallefall. Mye jobb er det...Så har dere forslag på hvor mye, så kom med dem..

Utfordringen her var å lage et julekort uten "vanlige" julefarger som grønn, rød, gull og sølv, så da ble det en julepose i lilla. Ser egentlig ikke så julete ut, men man kan nå skrive på baksiden, og på tagen der er det faktisk stemplet med god jul.

Fra siden. Så jo når jeg var ferdig med posen at den ikke ble helt lik med det Elins forklaringer på posen, men alt må jo ikke være likt heller.

Baksiden av posen har jeg ikke pyntet noe mer enn med pynteark, og en tag det er stemplet gledelig jul på, og man har da plass til å skrive, enten på tagen eller på selve posen.
Tror nok jeg må få kjøpt meg flere poser ja, for disse var jo morsome å lage og fine julegaver til barna....

7 kommentarer:

Pia sa...

wow hvor har du været kreativ, så flotte kort og fin tændstik æske, alt så nydeligt dekoreret

Anne sa...

Tusen takk for sist, Hilde, det var veldig hyggelig å treffe deg igjen i helgen! Du er en skikkelig humørspreder :-) Synd at kneet mitt ikke rakk å bli bra igjen til å gå turer, men det får vi ta igjen neste år.

Så hyggelig å se igjen de nyyydelige tingene du laget på treffet, du fargelegger så fint!!

Anne sa...

Og tusen takk for hyggelig hilsen på siden min!!

Klem fra Anne

Trine Lise sa...

Wow, du har vært svært så produktiv i helgen må jeg si. Og så mye fint! Du er flink asså.
Synes faktisk eskene du har laget på treff var hakket finere enn den vi laget på kurs. Det har vell noe å gjøre med at jeg liker disse fargene bedre.
Jeg er imponert og litt missunderlig på at dere har hatt det så fint. Kansje jeg skal vurdere en slik reff en gang.

Scrappelise sa...

Wow, her var det mye flott! Du har virkelig vært kreativ og så lekkert alt er!

Agnetha sa...

Så mye flott du har laget på treff Hilde:) Regner med at vi får se mer av det flotte du lager om ikke så lenge. Ønsker deg en flott helg!

Sandra sa...

du store, så mye lekkert du fikk laget på treffet :D

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din