torsdag 15. oktober 2015

Sjørøver

En kollega av meg skal på sjørøver-party i helga, med mange innbydde gjester. Hoved-sjørøver fyller 30 år og måtte jo selvfølgelig få seg et kort i stil med resten av selskapet. 


Har stemplet rett på pyntearket fra BasicGrey (cut off strip) med Archival Ink, farge coffee. 

Brukt mesh i hjørnet, lenge siden jeg har brukt dette. Knapper ble limt på og grov hyssing ble surret rundt knappene. Sjørøverkartet har jeg laget av et brunt reise-dekorark. Kun krøllet det, revet det i siden og tegnet på skattejakt-spor før jeg gnisset arket mot hverandre så det så gammelt ut. 



Dødningshodet er nok egentlig til å tre på et kjede, men syns det funket minst like bra her. 



Inni laget jeg min egen form for "pop-up". Der det gule arket står opp, skal da gavekortet stå. 



Innsiden er pyntet med en sjørøver jeg printet ut på vanlig ark. Hadde på Antique Linen Distress over slik at også dette så gammelt ut. Tekstene er ord som passer for mottaker - også de er distresset med Antique Linen. Og en liten dødningshode charm for å toppe hele greia. Bokstavene er selvklebene chipboard. 



Et lite skrivefelt med påstemplede dødningshoder fra Panduro




I tillegg til dette har jeg laget pakkelapper som skal bli med meg på messa. 

De er doble, men enkle å lage. 

Sløyfene er laget av papir med dies fra Tim Holtz. Bare digger disse sløyfene. Dette er de minste av 3 som er på samme dies. Gleder meg til jeg får kjøpt meg lange kutteplater, for da kan jeg også bruke de større sløyfene.

En rosett, den er også laget av dies, men den har jeg ikke selv. Lånte en på sist treff, og laget meg noen få som kunne brettes i etterkant.  

Noen av sløyfene er laget av pynteark, mens andre er laget av bazzill med Wasabitape. 



Enkel innside med kun pynteark og et stempel med "merry christmas og to... og from..." . Hvor det kommer fra aner jeg ikke. Lå bare i skuffen min sammen med en del andre jeg ikke vet hvor de er fra.



Takk for at du er innom å titter på bloggen min. Håper du kan legge igjen en liten kommentar på at du har vært her inne :-)


Ingen kommentarer:

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din