torsdag 25. november 2010

Flere julekort...

Først ut er et ganske enkelt snømann kort (med blomster...hehe, passer kanskje ikke så bra sammen, men syns nå det ble ganske greit selv da)
Så har vi et musekort med "hjemmemekka" bakgrunn

Syns disse blomstene var så fine da. Det står iallefall Frech garden utenpå esken, men om det er bare merket på blomstene eller "sjappa" det vet ikke jeg. Kjøpte de iallefall på Unik.
Jeg har vært på kurs på Unik hobby, og har lært å leke litt med UTEE. Lene Katrine Øien hadde kurset, og hu er kjempegod på kort altså. Bildet er krakelert (laget av Utee), pynteperlene er laget med Utee....

Innsiden ble også pyntet litt, og dette julepapiret her var aldeles nydelig..

Har også laget et slikt te-lys kort til, med noe ekstra på. Har brukt Tim Holtz sin "duppeditt" til å åpne opp esken, og så har jeg limt igjen den andre siden. For mine tupper ble litt korte, slik at de hele tiden åpnet seg. Så da var dette en grei løsning.
Ser nå at jeg egentlig ikke trenger å forminske bildene mine så mye, da det blir litt vanskelig å se dem men, gjort er gjort.
Bildet er dekket med 3 lag Utee (klar) for så å bli krakelert (litt vanskelig å se kanskje, ser det bedre på kortet ovenfor). Pyntenålene er laget av papir og lim på en ståltråd, så duppet i Utee, slik at de nå ser ut som glassperler....kjempemorsomt.

Dårlig bilde dette, men det er da en sommerfugl som er støpt i Utee (pearl) med noen flex-kuler i.

Det er plass til 3 stk te-lys i esken, og jeg har da puttet duftlys inni dette. SÅ det lukter godt når man leverer kortet.

Innsiden er ikke spesielt mye pyntet, men for at det skal kunne lukkes igjen, så kan man heller ikke ha noe særlig med pynt inni.

3 kommentarer:

Ann- Cathrin Hagelund sa...

Her var det mange FLOTTE kort Hilde. Likte dem alle sammen. Nå er jo du en reser på det å laga kort også da..... Joda, det er du! (Bare svarer på det du evt ville sagt her) hehehe.

line sa...

Så mye fint :) Morsomt med UTEE har det liggende her, så kanskje jeg skal ta det frem igjen...

Anne sa...

Så lekre kort, Hilde! UTEE har du fått taket på med en gang, ser jeg! Jeg har en boks stående, men har ikke prøvd den ennå.

Ha en suuuper helg!

Klem fra Anne

PS! Jeg skal prøve å stikke innom Din hobby i helgen, men laptop'en min røk i går kveld, så jeg har litt begrenset PC-tilgang akkurat nå...

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din