søndag 23. august 2009

Shopping

Har vært på litt små-shopping i det siste.Plukket opp litt her og litt der - ikke så mye men litt...i håp om at jeg da skal få igjen lysten - ikke minst bare for å prøve de nye tingene..

Har vært på Nille. De hadde disse flotte blomstene som kan bli fine på kort. Litt store - men av og til trenge rman også store blomster. Det er ikke glitter, men "vann-dråper" på blomstene...
Så var jeg innom fotobutikken på Maxi Hamar, og de hadde salgt på en del av sine stempler. Så da ville disse være med meg hjem..

Dette fant jeg på bokhandelen på CC. Har prøvd denne embossingen nå en gang - og jeg vet nok det at det ikke er noe for meg. Har ikke tålmodighet til å bruke dette....så kanskje jeg selger det - eller gir det bort eller noe - her vil det iallefall kun samle støv...
Men jeg får vente litt, for plutselig en dag så kan det jo hende lysten kommer over meg og jeg prøver igjen, og får det til, hehe..


3 kommentarer:

Sivic sa...

Alltid kjekt med noe nytt : )

Kreativiteten din kommer nok smygende etterhvert, skal du se, den pleier som regel det : )

Flotte kort du har laget også, alltid kjekt å ha noen på lur.

elin sa...

Kjenner meg igjen når "skaperlysten" forsvinner. Hender seg (ganske ofte...egentlig) at jeg bare må handle litt nytt....for å bli inspirert. :-)
Ha ei fin uke!

Sy og strikk sa...

Lekkert kort du har laget:)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din