søndag 30. august 2009

Har skaffet meg mye jobb fremover

Ja,som bildene sier - her er det mye jobb for meg. Jeg er jo da utrolig dårlig på strikking, og har satt meg stort mål. Nemlig å få ferdig denne genseren - en eller annen gang før den blir for liten til han som nå er 6år. Har kjøpt garn til størrelse 8 år..

Her er da garn, pinner og strikkemønster. Strikkemønsteret har jeg da fått i den "gave-esken" jeg vant på dinhobby, som Tanja donerte ut...
Slik er da mønsteret. Sjørøveren hadde de ikke på Fabrikk-utsalget og ei heller noe som lignet engang, så om noen ser noen sjørøvere som kan sys på en strikkegenser, så si nå endelig i fra...eller kanskje noen til og med har liggende en??
Skal nå komme med bilder underveis...
Foreløbig ligger det nå kun i en pose...

5 kommentarer:

Sandra sa...

det var flott farger og et tøfft mønster! Lykke til med det prosjektet :) Selv har jeg aldri strikket noe større enn katteseng *fnis*

ang LOene så har ejeg printet ut noen ja, men jeg er ikke helt fornøøyd med kvaliteten på utskriftene. Er nok printeren min som er av det elendige slaget. Har planer om å fremkalle de fleste LOene hos eurofoto istedenfor. Riktignok har ikke de fotoark på 20x20 cm så jeg må belage meg på å skjære til LOene når jeg får dem men det spiller ingen trille. Fant ut at det blir 25 kr pr LO dersom jeg bestiller kopier på 20x25 cm.

Synnøve sa...

Så stilig genser da!!! Lykke til med strikkingen. Håper du finner en passende sjørøver til å sy på da - sjørøveren inni genseren regner jeg med du har klar allerede ;)

pia iris sa...

så tøff denne genseren var da, kunna tenkt meg å strikka sånn til mine to små pirater og.

madebyjulia sa...

Den sjørøvergenseren kommer til å bli kjempeflott:)

Irene sa...

oj, oj, oj, Hilde!
Dette skal jeg følge med på :-))

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din