tirsdag 27. juli 2010

Sommerstille

Det er veeeeldig stille på bloggen min nå, men det har sin naturlige grunn. Alle hobbysaker er pakket ned...og jeg har vel aldri hatt så lyst til å lage kort som nå...
Og det vil vel ta lang tid før jeg får det opp igjen..

Vi har nemlig husprosjekt på gang. Eller, det har vi forsåvidt hatt lenge da. Vi har bygd på huset med 2 soverom, en do og en liten gang. Slik at alle barn og vi voksne skal få hvert vårt soverom.
Nå er bygget ferdig og jeg og mannen har flyttet inn på vårt nye, og mini har flyttet inn på hans nye rom. Tilbake står vi da med resten...

Vårt "gamle" soverom ble tømt, så ble det nytt vindu, ny dør og nytt gulv lagt, med lister osv....Så flyttet eldstemann inn der...og tilbake står da rommet de to guttene delte, med alt deres rot og skrot, som vi må tømme for å få pusset opp dette, så midtimellom skal få seg nytt rom...og da hun har flyttet inn, skal jeg få hennes gamle "kott"-soverom som hobbyrom - men det er altså det aller siste som blir ordnet i stand..

Men du verden så mye rot disse guttene har da..og nå som det er sommer og fint vær, så frister det absolutt ikke å holde på inne i et gammelt utrolig rotete gutterom og sortere hva som skal og hva som ikke skal flyttes på de nye rommene..

2 kommentarer:

Agnetha sa...

Det er et pes når oppussingen står på, men det blir veldig bra når det er ferdig. Gulroten blir at du fåt ditt eget krypinn til å produsere mange flotte kort. Gleder meg til å se de når du kommer i gang igjen :)

Anne sa...

Det er ikke så lett å få tid til hobby med oppussing på gang, men både tid og inspirasjon kommer helt sikkert tilbake igjen, vet du :-)

Lykke til videre med oppussingen, og gleder meg til å se når produksjonen er i gang igjen!

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din