mandag 21. september 2009

Messe shopping

Jeg var på scrapping-messa i Skjedsmohallen på lørdag, og der fikk jeg med meg ganske mye hjem ja, hehe...

Det første jeg gjorde når jeg kom inn på hallen, var å sette meg ned ved demobordet til Ett trykk, og bli med på demoen av dette veggbildet. Stemplene var jo så flotte, så de måtte kjøpes, og også den spellbinder-diesen måtte kjøpes inn. Og da de hadde tilbud på 4 stk plater til 500,- så ble det 4 stk som ville være med meg hjem, samt at jeg også fikk et flott stempel.
Her har jeg kjøpt julegave til dattera mi, samt spellbinder-dies til meg selv. Men jeg klarer ikke å huske hvilken butikk jeg var innom og ikke sto det på kvitteringen jeg hadde med meg hjem. Cuttlekids kostet iallefall 175,- på messa - så det ble en bra shopping her..

Jeg var innom krumelure sin butikk. Hun solgte stempler i løs vekt, samt stempelplater, og denne syns jeg hadde kjempefine tekster som kan brukes til mye.
North Stamps har fantastiske stempler, og de hadde kjempeflotte manne-stempler. Angrer lit tpå at jeg ikke tok et par til...

Lines hobby hadde også mye flott. Holder til i Tønsberg skjønte jeg, og desverre har de ikke nettbutikk, for da hadde jeg gått rett inn der å bestilt en grankvist-punch....hun hadde desverre ikke flere igjen på messa, og den var rett og slett kjempefin.
Steffans hadde spellbinders til 199,- og da ble denne med hjem, samt et stempel
Unik hobby hadde spellbinders ramma fra demoen, og der fant jeg også et gutte/mannestempel jeg likte. Her fant jeg også Tim Holtz sine knotter til f.eks julekalenderen. EN rund punch fikk jegogså kjøpt (men den var desverre ødelagt, så jeg må straks til Hamar å få byttet denne). Blomster og blader og også litt perler.
Hos Trines broderier og hobby og gaver fant jeg flere flotte blonder som ville være med meg hjem..
Hos dinhobby fant jeg bazzill pakker som ville være med meg hjem...
Så det var en god del som ble med meg hjem denne gangen, men det ble ikke like dyrt som de andre gangene jeg har vært der - men klart, nå har jeg jo masser av utstyret allerede..
Neste gang kanskje jeg vurderer å bli med på den natt-scrappen, hvis jeg tør...

3 kommentarer:

Snuppelure sa...

WOW så utrolig mye lekekrt du har fått shoppa deg :))))
Så mange flotte stempler og dies og blonder og mere til :)))
Kos deg masse med alt det nye du har shoppa :)
Du får ta med deg den diesen på treffet og holde et lite kurs i å lage slikt vegg bilde ;)

Pia sa...

wow hvor har du købt lækre ting og sager

Sesse sa...

Her var det masse flott gitt. Klart du må være med på nattscrapen neste gang. Det er helt ufarlig

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din