fredag 22. juli 2011

Jeg øver...

Jeg øver og øver på å male med distress, etter at jeg var på Distress-kurs med Lena-Katrine, og kunne gjerne fått litt konstruktiv kritikk på det jeg har gjordt.
Så om noen har tips og råd og evt litt konstruktiv kritikk på hva som kunne vært anderledes og evt feil i lys/skygge, så blir jeg glad for det. Og også fine fargesammensetninger til både klær og hår... Huden bruker jeg tattered rose og tea dye, samt litt worn lipstick blandet med tea dye i kinnene.. Trykker du på bildet, skal det bli større, og du ser litt bedre hvordan det er malt.

Her er håret farget kun med tea dye og brushed corduroy (var litt lei da dette var det siste jeg gjorde den kvelden). Vingene er farget med pumic stone og ble nok litt mørke. Genseren og sokkene er bundeled sage og buksa er rusty hinge.

Denne syns jeg var litt vanskelig da..Huden er nå malt som vanlig. Kjolen er malt med wild honey, det samme er osten. Brødene er "laget av" rusty hinge og rødvin og serviett en blanding av tea dye og worn lipstic. Sølvbrettet med pumic stone.

Forkleet har jeg ikke hatt på noe som helst, vet ikke helt hva jeg skal bruke der - kanskje glitterlim?

Sånn, håper jeg får mange kommentarer om fargeleggingen her, for det er nettopp det jeg lærer av..og jeg vil bli bedre...

5 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Syne¨s du er kjempeflink jeg! Jeg klarer ikke å male,må nok bare sverge til promarkerene mine! Posekortet er laget av to poser ja, limt oppe på hverandre! Veldig enkelt!
Klem,Janne

Anne sa...

Jeg synes at dette var veldig fint utført, jeg! Kjempefine overganger, og det ser slett ikke skjoldete ut når jeg klikker på bildet i maks størrelse heller.

Jeg synes også at fargevalgene er helt OK. Jeg er ikke dreven på Distress selv, så jeg skal være forsiktig med å uttale meg om noe jeg ikke har greie på, men jeg kan si litt om hvordan jeg pleier å gjøre det :-)

Jeg liker at det er tydelig kontrast, så til ansikt bruker jeg Vintage photo og Tattered rose, og Aged mahogny til kinn. Jenta synes jeg er veldig fint fargelagt, men jeg hadde nok valgt å male buksen mørk og trøyen lys, også hadde jeg lagt på noen skygger med Pumice stone på det gule og Walnut stain på det grønne. Noen synes at det lett ser litt "skittent" ut, men jeg synes at det blir fint. Man må imidlertid være forsiktig med mengden og lett på hånden slik at skyggene ikke flyter ut. Men dette er naturligvis en smakssak. Jeg synes absolutt at hun er fin som hun er, men hva med å ta litt grønt på snorene?

Damen hadde jeg valgt blå kjole (f.eks. Weathered wood eller Faded jeans" og Pumice stone på forkle, men det er bare fordi jeg liker blått bedre enn gult, Siden kjolen er gul kunne du f.eks. brukt litt Weathered wood på forkledet? Ellers tror jeg det hadde vært fint med bare litt glitterlim også, som du tenkte på.

Jeg synes at du er kjempeflink med Distress, jeg, så gleder meg til å se mer :-)

Klem

Sivic sa...

Øvelse gir mester, sier de jo, så det er bare å øve videre : )
Er nok ikke den flinkeste til å gi råd her....
I dag har jeg prøvd å fargelegge med prismacolor blyanter på craft papir, det var også moro.....men ser at jeg må trene litt mere på det : )
Ha en fortsatt fin sommer!!

Pia sa...

det ser super flot ud
Ønsker dig en god lørdag
kjnus Pia

sandra sa...

det ser innmari vanskelig og profft ut spør du meg :)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din