lørdag 30. april 2016

3 kort på 2 dager..

Sønnen skal i bursdag til 2 jenter i dag, så jeg måtte hive meg rundt å lage kort. For som vanlig hadde jeg ingen liggende. Og i tillegg skal jeg selv i babyshower i dag - og da hører vel også med et kort, sammen med ei gave.
Aldri vært i babyshower før, så det blir spennende.
Bursdagskortene til jentene har jeg brukt ferdige bilder på, da jeg har det litt travelt med å få de ferdig. Har brukt mosegummi på teksten. Litt skjevt satt på ser jeg nå på bilde, men ser ikke så ille ut i virkeligheten. I alle fall ikke noe 13-åringene vil legge merket til håper jeg. 
 Innsidene er laget med pynt kun på ei side.
 Babyshower-kort til en bitteliten kommende prins i Kirkenær.
Magnolia-babyen er fargelagt med Copic farger.
 Laget som staffelikort, og med skrivefelt på undersiden. (allerede lagt til tekst, derfor ikke tatt med den siden.
Copictusjer brukt:
Hud: E11, 21, 95,93, 00,000,
Hår: E57, 55, 53, 51
Dress og smokk: B26, 24, 21
Tøfler: W5, 3, 1, 0

Takk for at du er innom å titter, og legg gjerne igjen en liten hilsen, så kan jeg komme innom å besøke bloggen din også :-)

torsdag 14. april 2016

Kurs



 Jeg har vært på kurs på Bikuben. Kurset ble holdt av Yasmin Tölke, og omhandlet herrekort, med maling og spraying og masse gøy.

Første kort ut var dette. Her er mannen stemplet og embosset for så å bli utklipt. Bakgrunnen er pynteark som er skjært i små biter i forskjellige størrelser, stemplet med mursteinsmønster og påtegnet svarte prikker som "stifter" eller hva det heter. Så har man brukt noe lim/maling og stensil på, før man har sprutet litt spray-blekk rundt om på kortet.  
Kortet er delt opp slik at det kan stå. Pyntet med masse metall og ikke minst en bart ;-)

Netste kort er også stemplet og embosset på en tag, som igjen er stemplet med bakgrunner. Sprayet med forskjellig farger av spray-blekk, og så "sølet" prikker av samme blekk.
Bakgrunnene er svertet og krøllet og stiftet sammen. Mye metall-pynt, og tau, utgjør et utrolig kult herrekort.
Takk for at du dro meg med på kurs Hanne :) 
 
I påsken laget jeg en liten vertinnegave. Mal til dette fant jeg på nettet, men jeg husker jo ikke akkurat hvem jeg fant den hos, men det ligger mange tutorialer på disse på nett.
Kanten som holder kortet igjen har magnet i, slik at den holder seg igjen. Der kan man jo sette på en tekst for de som ønsker en litt mer personlig gave.

Tagbok og lollipop-kort

Fikk bestilling på ei tag-bok til konfirmant - så da ble denne til.
Stempelet er fra Saturated Canary, og er fargelagt med Copics.


Boken åpnes/lukkes ved bånd og sløyfe.
Hver lomme har en tag, som er stemplet med passende konfirmasjons-tekster, og den ene har også et skrivefelt så man kan skrive en personlig hilsen.
 Har også sittet sammen med Hanne og Lise og laget kort igjen. Denne gangen laget vi lollipop-kort. De er jo bare så artige å lage, og flotte å se på er de.
Dette kortet er ikke laget til noen spesielle, men kjekt å ha kort til man skal ut på noe også.. 
Har brukt MS-punch til å stanse ut selve kartongen og pyntearkene. Pyntet med doilies og osteklut, blomster og bånd. Har også hengt på 2 små tags som man kan skrive på en personlig hilsen, og satt det hele på et papir-sugerør.  

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din