tirsdag 23. april 2013

Konfirmasjonskort

Nå om dagen går det nok mest i konfirmasjonskort. I og med at eldstesønnen skal konfirmeres, vil det vel også bli flere kort enn vanlig, så da er det bare å få opp farten.
 
Lager innsidene litt enkle nå, ved å snu åpningen på kortet fra siden til rett ned. Da "sparer" jeg ei side, for det gjør ingenting om den øverste innsiden blir kun kortet. Evt lager jeg en pengelomme der.
 
Først ut er et vintage-konfirmasjonkort. Her er det brukt osteklut og "avis-papir". Jeg har et neverhjerte på, og bling og blomster. Det er sløyfer og bånd. Pyntepapiret kommer fra Prima
 
Og som den dårlige fotograf jeg er, gjør jeg jo også dårlige redigeringsjobber. Så med litt ekstra fra pulten, ble det nå uansett et bilde eller tre av kortene mine.
 
 

Innsiden er laget på samme måte som yttersiden. Men her har jeg laget plass til en pengeseddel under blondene, og lagt hjertet der til en stopper, slik at seddelen ikke faller igjennom.
 

 
 
Et gutte-konfirmasjonskort må også til. Nå har jeg gutt, så det aner meg at jeg må lage flere guttekort enn jentekort. Og jeg sliter med å få til kort til gutter. Er så mye enklere å sette på litt blomster og bling, noe som absolutt ikke passer til gutter i konfirmasjonsalder.  
Her har jeg brukt en Kenny K -stempel, fargelagt med Promarkers.
Stemplent "Til konfirmanten" kommer fra Kort og Godt.

Motorsykkelen er laget av Utee i silikonform. Endelig fikk jeg brukt min nye Melting-pot :-)
 



torsdag 18. april 2013

Et guttekort

Det går ikke så veldig fort i kort-verdenen min om dagen, men noe blir det da.

Her har jeg laget et enkelt guttekort. Må få laget opp et lite lager snart, slik at vi har noe når ungene skal i bursdag. Og i tillegg har jeg sagt ja til å være med på messe til høsten, og da bør en jo ha litt å velge i vil jeg tro.

Laget av Bazzill og Maja Design pynteark. En Magnolia gutt med ball fargelagt med Distress refil og malekost.
En fotball stanset ut med QK-tang og omramming utstanset med Spellbinders.
3 enkle knapper med knyting i, og vips har man et enkelt bursdagskort.


Har laget kortet stående denne gangen. Istedet for den vanlige sideåpningen.

Like enkel innside som utside.

tirsdag 2. april 2013

Prøveprosjekt

 
Påsken er over, og hverdagen kommer sakte på oss igjen. Da også lysten til å sitte litt i "bula" mi igjen, spesielt så lenge jeg nå er ferdig med alle innbydelsene til konfirmasjonen. Og i tillegg har jeg også fått ryddet opp igjen etter dette også.
Så da må jeg igang med et prøveprosjekt her.
 
Når jeg hadde kjøpt min første Ink Spray fra Dylusions, så søkte jeg litt rundt på nett for å finne kort jeg kunne lage ved bruk av dette.
Vel, jeg fant noen få kort, fant mange bakgrunner til LO'er, og så fant jeg et par sko.

Viste disse frem til sønnen på 9 og dattera på 12, og de ble veldig ivrige.
Sønnen var først ut, og sprang i kjelleren for å hente sommerskoene sine.

så skulle jeg da få prøve meg på å spraye sko.
 
 
Først ut har jeg da en helt vanlig tøysko fra Addidas. Denne hadde jeg på tape på sålen, for at denne skulle holde seg hvit, samt at jeg tok ut skolissene.
Så var det bare å spraye løs.
 
Tapen var ikke til noe nytte, da sprayen randt ned mellom såle og tape, slik at sålen også fikke farge.
Hadde en pappeske bak, så ikke hele rommet skulle bli "sparklet" av diverse farger. Brukte også en svamp på sålen etterpå for å få en litt mer jevn farge rundt.
 
 
På igjen med skolisser når blekket var ca tørt, så gjenstår det å høre hva vesle-sjefen sier om skoene sine, og om de nå tåler vann, eller om fargen da bare flyter ut enda mere.
 
Morsomt var det.

Material-liste: Addidas tøysko og Dylusions Ink Spray, lilla, rød, gul og orange.
 
Takk for at du titter og en ekstra takk til deg som legger igjen en liten hilsen :-)



mandag 1. april 2013

Buzzador



Jeg har nok engang fått være med på Buzzador sin kampanje. Denne gangen er det ORAL-B-Pro med tannkrem.

Jeg mottok da 2 tuber med tannkrem til meg, og en haug med små nusselige tannkremtuber, som jeg har gitt ut til venner og kollegaer.
Ga også med en brosjyre og et lite kort med en epost-adresse. Nå har jeg ikke fått veldig mange tilbakemeldinger om at de som mottok disse tannkremtubene har vært inne å bekreftet dette, men håper at om dere ser dette blogg-innlegget, så kanskje dere går på nettet og svarer på spørsmålene...

For å bli buzzador, send meg en epost-så skal jeg verve dere.... Her kommer det stadig kampanjer som vi kan få være med på...


Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din