onsdag 28. desember 2011

God jul

Jeg vil ønske alle en fortsatt god romjul, og et kjempeflott nytt hobbyår.


Dette året har jeg ikke laget mye, men satser og håper på at jeg får bedre inspirasjon og ikke minst lyst og tid til å sitte mer på hobbyrommet.

Rakk ikke engang å lage julekort til årets sending, men satser hardere neste år.


Har masser av papir og utstyr som må brukes opp nå, så fra nyttår setter jeg igang en shoppestopp, til iallefall 20 kort. (ohoi, det var vel ikke så mye jeg klarte å lage dette året men..hehe).

Så da får jeg ha nedtelling her inne....




Og først ut skal jeg prøve meg på denne skissen som jeg fant hos mariascrap.... nå har jeg juleferie, så kanskje kanskje jeg får til litt i morgen...

tirsdag 20. desember 2011

Jul og julebord

Jobben min har hatt julebord, og da måtte det jo lages til noe.
Jeg fant ut at en liten julebordseske til hver og en var akkurat passe.

Eske er laget i størrelse ca 10x10 cm (tror jeg, husker ikke målene)

Oppå esken sitter da et lite kort, slik at jeg fikk sendt med hilsning til alle som var med. Nå er vi heldigvis ikke så mange på vår jobb, så det ble ikke "produsert" flere enn 11 stk, enda da ble det 2 til overs, som jeg nå har endret litt på. Har tatt vekk lappen med julebordsesken, slik at de kan brukes i annen annledning.
Esken kan åpnes omtrentlig som en fyrstikkeske. Og nedi var det da forskjellige piller som kunne være kjekke å ha, både under julebordet, etter og ikke minst dagen etter julebordet.

Vi har her Antispy piller, lykkepiller, angrepiller, vekk i morgen, latterpiller og ønskepiller. Samt et lite marsipanbrød for å ha noe til kaffen.
Denne esken ble veldig godt mottat - det skal sies...


Et julekort har jeg også fått laget. Inspirert av Lena Kathrines blogg. Og med nytt jule-magnolia stempel som bare skrek om å bli testet ut. Motivet er malt med distress reink.

Julebærene er kjøpt på Panduro Hamar, og julecharmsen på Unik Hobby.


Innsiden av julekortet har en julesang, samt et eget felt til å skrive på.


Glade jul, hellige jul...Husker ikke hvor dette stemplet kommer fra. Jeg er fryktelig dårlig på å huske slike ting.


Ønsker alle bloggere og lesere en riktig god jul, og takker for at dere titter innom, og skriv gjerne en hilsning også slik at jeg ser du har vært her, og jeg kan komme innom din blogg :-)

Adventskort

Jeg har ikke laget mange kort i år, men har jo et håp om at jeg får mer inspirasjon og lyst til å holde på neste år. Her er iallefall ett adventskort jeg laget for en god stund siden, som et del av kort og scrappingteamet på dinhobby, som desverre er lagt ned for tiden pga manglende deltagelse.



Blomsteroppsatsen min..hehe..syns det er morsomt å sette opp slike oppsatser på kortet, men kortene blir jo veien veldig også, og det blir en formue i porto om man sender. Men du så koselig det er å få sendt noen julekort, og ikke minst å få kort som andre har laget. Desverre ble det ikke sendt noen kort i år, men satser på at 2012 blir et bedre år.

Innsiden ble egentlig veldig "rotet" selv om jeg ikke har noe der. Men pga mønsterarket så ble det litt mye. Men, det får så være.

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din