søndag 28. februar 2010

Nedtelling

Jeg har nedtelling til shoppestoppen er over, og til nå har jeg laget 4 kort og 3 esker.....hmm, mangler fremdeles 16 kort da...
Har nå begynt på inbydelser som skal være leveringsklare i god tid før mai og konfirmasjon, så der blir det jo litt shopping - men da kun til de...og de telles heller ikke i nedtellingen...
Så:

16 kort igjen

julekort igjen

Da har jeg laget et julekort igjen. Det er en liten stund siden, men har ikke fått tatt bilde. Kameraet hadde gjemt seg.... og i ogmed at det er nytt så kan jeg heller ikke helt å bruke det så bildene blir det så som så med.
Har brukt en Marthe Stewart punch på den lille borden som går bak motivet. Mulberryblomster og bling, samt litt bånd. Hjertet er julepynt som var med i et ukeblad før jul...utrolig hva som kan brukes på kort:-)
Innsiden har jeg bare pyntet så vidt. Om man skal sende kortene i posten, blir jo portoen utrolig dyr om man pynter masse. SÅ derfor pynter jeg bare litt, og sender heller noen kort ekstra..

onsdag 17. februar 2010

Starten på årets julekort

da har jeg startet på årets julekort, fordi jeg har meldt meg på julekort-alongen på dinhobby/forumet med 2 kort pr mnd. Nå er 2 av disse fra januar, og ett nå i februar. må jo få til ett til før februar er over da.


De ble så utrolig små når jeg forminsket dem, hmm.... må nok prøve meg litt mer frem nå, for jeg har nytt kamera, og da ble ikke forminskingen den samme som ved det forrige..


mandag 15. februar 2010

Morsdag

Det har vært morsdag, valentine og fastlaven, og jammen kom mann og barn med hjemmelaget kake til meg på senga, søndag kl 12.15. Det luktet nylaget kake over hele huset, og det var kjempekoselig.
Vi rakk alle å smake på kaka, før jeg husket på å ta bilde - men dere ser jo hvor fint ungene har pyntet den..

lørdag 13. februar 2010

Skjer ikke mye

Det har ikke akkurat skjedd så mye i februar når det gjelder hobby ser jeg. Eneste hobby-relaterte er at det kom ei pakke fra kort og godt med magneter, som jeg trenger til noen konfirmasjons-innbydelser jeg skal lage.

Ellers har vi vært en tur på Lanzarote. Åh, så deilig å kunne kose seg i sol og varme, i forhold til den kulden som har vært her nå. Skal se om jeg kan finne noen bilder å sette inn her så fort jeghar fått de inn på dataen. Det ble vel tatt bortimot 300 bilder så...hehe..noe må man kunne finne..

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din