fredag 17. september 2010

Flere kaker..

Snuppa vår fyllte 10 år i juli, men har ikke feiret bursdagen sin før nå i kveld.
Og når broren fikk spesial-kake, måtte jo hun også få...
Har nok brukt litt kort tid på denne kaka, men men...

Dette er da en sminkepung med tilbehør. Selve kaka er sjokoladekake med sjokoladekrem. Utenpå er det marsipan.
Her er da glidelåsen med noen av sminkestasjet stikkende ut.

Her har vi da forsøk på en rush-børste, en eyeliner og en øyeskygge-børste....

Her har vi da negelakk, lipgloss og leppestift, samt et hjerteformet speil, og en boks med noe sølv-pudder... (ser jo godt jeg kunne gjordt meg litt mer flid med dette, men jenta ble fornøyd.

Her er ei kake til som vi hadde forrige helg når vi feiret storebroren...en helt enkel bløtkake.




onsdag 15. september 2010

Julen nærmer seg, sier noen...


Og dermed også Julecandyene....

Anne har nå en julecandy på sin blogg, og den vil jeg jo være med i trekningen av..masse flotte saker der..

fredag 10. september 2010

Jeg har bakt....

Sønnen har fyllt 12 år, og har i kveld noen kompiser på besøk. Han ville gjerne ha en drage, men jeg tror kanskje det ligner mer på en drosk (drage+frosk)...
Inni her er det da sjokoladekake, med sjokoladekrem, så har jeg dekket det med marsipan farget med cacas farger.
Dragen fikk vinger og føflekker

Og tagger på ryggen, og et skjerf da....det er jo høsten..

Ble nå litt nusselig også da,hehe

mandag 6. september 2010

Bloggcandy...

Det er nå bloggcandy hos Kreativ Hobby
og den vil jeg selvfølgelig være med på.....

søndag 5. september 2010

Messeshopping

Jeg har vært på scrappemesse i helga, Stempelscrap og fikk brukt en hel haug med penger. Så nå mangler jeg kun en plass å bruke det på...(noe jeg enda ikke har fått..men det begynner å nærme seg at mannen skal begynne på MITT rom nå).

Først ut var Stoff import. Her var jeg å så på en demo hvor hun brukte Gesso på et lerretlignende papir med lim bakpå, så da måtte jeg jo ha sakene også...Kjøpte også 3 flasker til å ha reinkers på, samt ei skrape.
Neste ut var Scrappiness. Her så jeg demonstrert masse bruk av krympeplast i både hvit og blank. Desverre var det tomt for hvit, men det ble nå ei pakke med "blanke". Så ble det en stor punch, en hullmaskin, en blokk med ark og et stempel som jeg håper jeg får plass til å skrive laget av inni.... har en plan da, med krympeplast og stempelet her...

Neste ut er Lines hobby. Her er det ikke noe nettbutikk å linke til. Men det finnes som fysisk butikk i Tønsberg. Her kjøpte jeg mine aller første Copic tusjer, et stempel, brads og 120 hvite blomster.
Korthobby har masser av flotte metall charms, så det var mange osm ville være med meg hjem. Posene med farge på er organsabånd.

Papirplaneten (hvis Anne hadde rett da) hadde tilbud på Spellbinders, gluedots og blomster. Samt at det ble med ei pakke charms også...

Det ble også papirservietter med hjem, men jeg klarer ikke å huske hvilken butikk disse kom fra. Og ikke sto det noe på kassalappen heller..
Når vi hadde overvart (er det det det heter egentlig?) loddtrekningen dro vi videre til Bikuben. De var ikke på messa i år, så vi dro like godt innom butikken. Og du verden for en butikk det har blitt. Første gang jeg er innom i det nye lokalet, og her kan man jo rett og slett gå seg bort.
Ikke så mye som ble med hjem derfra, men jeg syns nesten det blir så stort der at jeg ikkeklarer å velge. Dessuten var jeg der fordi jeg skulle ha reinkers Distress. Og alle 12 nye fargene ble med meg hjem..Samt 2 ark med hvit krympeplast...
Det var hele shoppingen for helga, og jeg syns jeg har fått med meg mye. Nå er det bare å spare ivei til neste gang...
Så må jeg jo takke snille mannen min da, som var med meg på Messa. Hadde med seg bok og satt å les mens jeg shoppet....:-)

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din