onsdag 26. mai 2010

Bryllup

Enda et kort på bestilling. Bryllup denne gangen. Fargen skulle være rød, ellers fritt valg. Har brukt stempel fra Unik Hobby.
Hjerter på nåler kommer fra en premie jeg fikk hos Dinhobby. Samme konkurranse som dette kortet er med i også foresten. Månedens kort, denne gang er bryllup. charm, blomst og sløyfe er satt sammen i en bukett sammen med nålene. Og jeg har brukt halvperler rundt om påkortet, og også på kjole og hårpynten til bruden.

Innsiden er pyntet med plast-hjerter, bånd og blonder. Teksten er fra Ett trykk


Plast hjertene er fra PlayHouse, hvor nå enn det er. Har søkt litt på nett, men kommer kun til Disney sine sider...Vel, dette er ikke Disney iallefall


Baksiden, her har jeg brukt en spellbinder dies. Hjertene kommer fra samme boks som ovenfor...

torsdag 20. mai 2010

Bestilling

Fikk bestilling på et konfirmasjonskort og ett bryllupskort her for en stund siden. Konfirmasjonskortet skulle være lik det 40 års kortet jeg laget for litt siden.
Så da måtte jeg jo lage det, forholdsvis likt da. Motivet er et trykk jeg har fått på landstreffet hos dinhobby, og jeg har brukt spellbinders til rammer. Teksten er fra Northstar stamp. Punchen til å lage borden med er fra den nye MS punchen min:-)
Innsiden er like mye pyntet som utsiden med tekst fra ett eller annet sted....knis....bladene er fra en punch...

onsdag 19. mai 2010

Kake

Jeg laget en kake til 17. mai.
Den ble helt mislykket.
For det første skulle jeg prøve en ny oppskrift. Lage en sunnere type ostekake, passende til ei som prøver å gå ned i vekt (jepp, meg), og til hennes far med diabetes. Så jeg fant oppskrift ja..

For at det skulle bli enkelt å lage den, så fant jeg ut at 12 porsjoner, ja, det passer bra. Ikke for at vi var så mange 17. mai, men for at det var enklest med hensyn til mål på ingrediensene...

Vel, først skulle det ristes havregryn til de ble sprø. Har aldri gjordt dette før, så jeg aner jo da ikke hvordan man gjør dette. Sterk eller svak varme? Mye eller lite "røring" Vel, det ble da ett eller annet.....
Så skulle man smelte kokesjokolade - og det klarte jeg da,hehe....dette skulle blandes sammen og has i en 24"form. Vel, jeg prøvde å ha den i springform-hjertet fra Cacas. Ikke nok røre til å dekke halve bunnen engang. Så jeg måtte da finne den aller minste kakeformen jeg hadde.

Så var det ostekremen. Most cottage cheese og yoghurt sammen med gele. Det gikk veldig greit, men det ble jo veldig mye da, i forhold til lille kakeformen jeg hadde bunn i....jaja...litt fikk stivne i bollen også...

Pyntet med blåbær kjøpt på butikken.

Når vi så skulle spise kaka, må jeg ærlig innrømme at bunnen den smakte rett og slett pyton. Ostemassen var god, men det smakte egentlig bare skogsbær-yoghurt..hehe....Antagelig siste gang jeg lager denne kaka da..iallefall før jeg vet hvordan man lager bunn på en slik en...

SÅ, kaka ble slettes ikke god, og ikke spesiellt pen heller, men nå er det 1. kake laget på snart 1 år...kanskje det blir flere igjen??

Premie + shopping

Jeg vant kortkonkurransen for April i Dinhobby forumet, og dette kom i postkassa til meg. Nåler med hjerter på, glansbilde-sommerfugler og ei pakke med bånd. Tuusen takk til premiekassa som er på Dinhobby:-)
Jeg har vært på Unik Hobby på Hamar. Hadde noen sparepenger som "klødde". Hadde jo skrellet opp blikk-sparebøssa mi til messa, som jeg da ikke kom til, så da har jeg brukt noen av de der. Ble et par stempler, 3 promarkers, litt lim, spellbinders, bling, litt Tim Holtz greier og kartong og pynteark...

Har også vært en tur på Ikea. Der fant jeg denne lille saken, som akkurat nå passer ypperlig til å ha mine promarkers i.


søndag 9. mai 2010

Lommebok

Så en kjempeflott lommebok av papir hos papirgleder, så den måtte jo prøves.
Her er kun en prøve. Må få tak i større magneter før jeg kan lage en å gi bort, og det ble også noen feil med mål, og brettinger så det har blitt noen ekstra tilpasninger her.

Her er da fronten på lommeboka. Har egentlig brukt ganske kjedelige farger, ble lissom litt for blått og kjedelig. Men kanskje jeg får det til bedre neste gang. Tekststemplet er fra Northstar..
Åpner man lommeboka, er det en tag nedi som man kan skrive en hilsen på, og også plass til penger. Tror ikke man kan få småpenger nedi små-penge lommen, men...iallefall ikke med de arkene jeg har brukt. Alt for tynne....
Men morsomt var det å få lage en slik en da....

onsdag 5. mai 2010

En reise til Liverpool

Jeg fikk bestilling på et kort. Det skulle gjenspeile at mannen hennes, som fyller 30 år, skulle få en tur til England, på en Liverpool - kamp.

Da ble kortet slik, så gjenstår å høre om han skjønte kortet da. Har da iallefall laget flere hint som han burde se...Motivet er skrevet ut fra et bilde jeg fant på Liverpool-fan siden... Det røde nederst til høyre er et klistremerke, der står det Ticket, og med bilde av et fly.
Her har jeg skrevet God tur. Dette har jeg stemplet med små stempler på trebrikker jeg hadde liggende. Har blekket dem med distress old paper og tea dye på kanten. Stempler med StazOn

Innsiden ble jeg meget fornøyd med selv.

Her har jeg satt på klistremerke med fly og et pass. Og på neste side en koffert.
Hun som bestilte kortet skulle få noen til å skrive på kortet at han får reisen også -men ville nesten vært morsommere nå og ikke skrevet det - bare sett om han skjønte hintene..
Blir iallefall spennende å få høre hvordan det gikk, og hva han sa...hvordan motagelsen ble...

mandag 3. mai 2010

Mer kort...

Har laget et kort for svigerinna mi. Og i den annledning passet jeg på å lage kortet etter ukeslutt-kriteriene på Dinhobby, forumet. Man skulle der lage noe i svart og hvitt, og en farge til. Og det ble da rødt....Tantungen min som fikk dette kortet, ropte "gakk gakk" når han så det - og det er da altså min mor - hans bestemor som heter det, knis....
Har laget en liten presang, med et "gammelt" kort. Limte kortet oppå en eske med melkesjokolade-hjerter.

Pyntet sidene med blonder, bånd og blomster, og vips så hadde jeg en bitteliten gave å gi bort til ei som feiret bursdagen sin på lørdag.
Jeg var ikke bedt i selve bursdagen, men var ute på byen sammen med gjengen etter at de hadde spist osv, så jeg syns det var rett å ha en liten ting..

lørdag 1. mai 2010

Kort til tante-barn

Ene tante-barnet mitt fyller 2 år og han må jo i den annledning få et kort, laget av tante.
Motivet er et stempeltrykk jeg har hatt liggende, så jeg vet ikke hvor det kommer fra, men jeg syns det er så søtt da. Det er farget med Promarkers... Kartongen jeg har farget på er aquarell, så det er tykt men syns det gikk helt greit alikevell. Pyntepapir fra vet ikke hvor, og har brukt bazzill. Har også hatt på glimmer mist på motivet.
Sommerfuglen er Spellbinders, pyntet med glitterlim. Teksten er embosset...

Innsiden er pyntet med stripe laget av den nye MS punchen min...syns den er såååå nydelig...og brukt hjørnestempel på skrive-lappen.

shopping..

Jeg har handlet litt igjen. Hos Joanna Sheen....En stor MS punch og 3 promarkers - gråtoner....og den punchen - i'm inn love, hehe

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din