fredag 25. september 2009

Hjemme alene blogcandy

Kortgleder har en hjemme alene blogcandy i helgen og he rmå man jo bare hive seg på..

En anna blogcandy jeg er med på - med trekning 1. oktober:
http://audsn.blogspot.com

onsdag 23. september 2009

Dress-jakke kort..

Har laget et kort etter Mayas beskrivelse. Et morsomt kort å lage, og da min kusine skulle bestille innbydelser for konfirmasjon, tenkte jeg å foreslå disse kortene.
Bildene er utrolig dårlige, klarte bare ikke å ta bedre bilde i dag. Får se om jeg får til litt senere, såkan jeg skifte de ut.

Utsiden av kortet er da jakken, laget av bazzill og magnerer, samt knapper



Vesten og skjorta er laget av da bazzill og pyntepapir. Klokka fant jeg i noe gammelt "skrot" jeg hadde, mens lenken egentlig er slik som prislappene er festet på klærne med i dag. Knapper må jo også en vest ha. Slipset har ekte slipsknute - det var ikke helt enkelt på et lite bånd, men fikk det da til på et vis. Skjortesnippen er festet med magnet, slik at når man åpner dette blir det slik:

Og her inne kan man da pynte litt på kanten og skrive hva man nå måtte ønske...
Spent på hva kusinen min sier..

mandag 21. september 2009

Kortcup 2009

Papirgleder arrangerer papircup 2009, og jeg hadde nå tenkt å være med - iallefall prøve meg på noen oppgaver.
Nå klarte jeg selvfølgelig å bomme på fristen for denn oppgaven, som da var i går, og kortet ble ferdig i dag. Jeg har nå lagt det inn i galleriet på papirgleder, så får vi nå se. Får jeg være med så blir jeg kjempeglad, men blir jeg ikke med så er det jo bare meg selv å skylde på..

1. oppgave var å lifte et kort. Jeg har da liftet Mona Evy (i papirgleder sitt designteam)sitt kort. Kortet er laget av bazzill. Pyntearket har jeg laget selv ved hjelp av distress og et stempel fra Lines hobby i Tønsberg(bare digget denne "kvisten"). Blonder og bånd, et jentestempel (fra vet ikke hvor) og tekst-stempel fra Dinhobby. Blomster og hjerter og bling
Litt nære bilde av blomstene og hjertene. Hjertene har jeg fått i gave fra "Tanja" på dinhobby. Det er plasthjerter som jeg har malt med blå dabber, og satt på bling.

Innsiden. Syns teksten var så fin, og den kommer da fra ei stempelplate fra Ett trykk.

Mer shopping

Her er litt mer shopping jeg har glemt å vise frem. Disse første stemplene her fra kort og godt, er kjøpt på fotobutikken på maxi hamar. De hadde salg og da måtte jeg jo innom - dog var dette før messa.
Kreativ hobby hadde for en liten stund siden 10 kr salg på masser av stempler, og da klarte jeg jo å finne noen som ville hjem til meg.

T-pose kort

Har laget et t-pose kort etter et nettkurs hos dinhobby forumet som Lilleask har hatt. Planen her er å putte inn 2 after-eight sjokolader og bruke det som gjevinst på sparemøte.
Har laget det veldig enkelt inni, da dette var det aller første jeg prøvde meg på, og tok kun resteark jeg fant øverst i skuffen... Et morsomt kort å lage iallefall..

Messe shopping

Jeg var på scrapping-messa i Skjedsmohallen på lørdag, og der fikk jeg med meg ganske mye hjem ja, hehe...

Det første jeg gjorde når jeg kom inn på hallen, var å sette meg ned ved demobordet til Ett trykk, og bli med på demoen av dette veggbildet. Stemplene var jo så flotte, så de måtte kjøpes, og også den spellbinder-diesen måtte kjøpes inn. Og da de hadde tilbud på 4 stk plater til 500,- så ble det 4 stk som ville være med meg hjem, samt at jeg også fikk et flott stempel.
Her har jeg kjøpt julegave til dattera mi, samt spellbinder-dies til meg selv. Men jeg klarer ikke å huske hvilken butikk jeg var innom og ikke sto det på kvitteringen jeg hadde med meg hjem. Cuttlekids kostet iallefall 175,- på messa - så det ble en bra shopping her..

Jeg var innom krumelure sin butikk. Hun solgte stempler i løs vekt, samt stempelplater, og denne syns jeg hadde kjempefine tekster som kan brukes til mye.
North Stamps har fantastiske stempler, og de hadde kjempeflotte manne-stempler. Angrer lit tpå at jeg ikke tok et par til...

Lines hobby hadde også mye flott. Holder til i Tønsberg skjønte jeg, og desverre har de ikke nettbutikk, for da hadde jeg gått rett inn der å bestilt en grankvist-punch....hun hadde desverre ikke flere igjen på messa, og den var rett og slett kjempefin.
Steffans hadde spellbinders til 199,- og da ble denne med hjem, samt et stempel
Unik hobby hadde spellbinders ramma fra demoen, og der fant jeg også et gutte/mannestempel jeg likte. Her fant jeg også Tim Holtz sine knotter til f.eks julekalenderen. EN rund punch fikk jegogså kjøpt (men den var desverre ødelagt, så jeg må straks til Hamar å få byttet denne). Blomster og blader og også litt perler.
Hos Trines broderier og hobby og gaver fant jeg flere flotte blonder som ville være med meg hjem..
Hos dinhobby fant jeg bazzill pakker som ville være med meg hjem...
Så det var en god del som ble med meg hjem denne gangen, men det ble ikke like dyrt som de andre gangene jeg har vært der - men klart, nå har jeg jo masser av utstyret allerede..
Neste gang kanskje jeg vurderer å bli med på den natt-scrappen, hvis jeg tør...

søndag 20. september 2009

Vintage jul

Satt på dinhobby forumet i kveld og vi hadde en kort-along igjen. Laget så dette kortet etter en oppfordring fra Benthe. "lag et kort i brunt og blått". Så da ble det et vintage-lignende kort (håper iallefall det er litt vintage.
Blomster, perler og pyntepapir som er rullet sammen, og selvfølgelig glitterlim
ENdelig fikk jeg brukt disse "dingsene" til noe, ogmed tau til å knytte det sammen, så det litt sånn gammelt ut også..
Innsiden er ikke ferdig, men det kommer vel etterhvert. Lenge til jul enda..

En hjerte-eske

Jeg har laget en hjerte-eske etter Kirsten sin mal. Nydelig eske hun har kreert.





Innsiden. Lokket sitter jo da fast, så esken kan jo også brukes til et bittelite smykkeskrin eller noe

søndag 13. september 2009

Kort til Peder.

Har laget et kort til Peder fra sønnen. Dette har jeg liftet av Benthe. Bazzill og pynteark, bånd med dødningshode og en pistol på. Magnoliagutt(ja, for det er vel det, hø) og rubons..
Laget innsiden omtrent som utsiden. Nå ble stempelet til en god venn steplet på litt skjeivt, men jeg tror ikke de gutte på 11 år oppdaget det..

Baksiden også som front.


Blogcandy-premie

Hurra, jeg vant en av ekstrapremiene på bloggen til kreativ hobby....
Har nå montert dem, men ikke fått prøvd dem enda...Tusen takk til kreativ hobby

søndag 6. september 2009

Kortcup 2009


Papirgleder setter nå igang med Kortcup 2009. Dette hørtes morsomt ut så jeg vil prøve meg ja..
Starter opp 10. september så får vi se hvordan det blir..

fredag 4. september 2009

Det aller 1. julekortet

Her kommer det 1. julekortet jeg har laget i år (tror jeg da). Det ble laget etter en skisse som ble lagt ut i en along på Dinhobby forumet. Morsomt å lage kort igjen også....
Kortet er laget av Bazzill, pynteark fra Scrappy Cake Layers og Chatterbox. Hjertene er fra Playhouse. En boks som lå i boksen jeg vant på dinhobby for en stund siden.
Innsiden har jeg ikke laget enda - men den blir nok om trent i samme stil som utsiden. Liker å pynte litt inni også

tirsdag 1. september 2009

Utfordring fra Just Christmas and birthdaycards

Jeg har nå laget mitt andre julekort i år. Dette har jeg laget etter en skisse på en utfordringsblogg som kalles just Christmas and birthdagcards

Bazzill, pyntepapir fra Scrappy cake (eller noe), bånd og bazzill-bord som er limt på rundt sangen..
Roser, julestjerneblader fra Qk og bling og juletrecharm..

innsiden er pyntet på samme måte som fremsiden...bare uten bånd...

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din