fredag 24. juli 2009

Begravelse

Desverre kan man ikke gå igjennom livet uten å måtte gå i begravelser. Slik er livet, og man må bare leve med det.


Denne gangen var det mannen til tanta mi, og jeg laget i den forbindelse et kort og ei kake til å servere i begravelsen.
Et Enkelt kort, i bruntoner og litt rosa i liljene.
Innsiden ble stemplet med et dikt jeg syns er veldig fint, og som passer annledningen



Sukkerbrød med jordbærfromasje og hjemmelaget vaniliekrem. Dekket med krem og marsipan. Roser er laget i marsipan, bladene er skrivegele, og de blå blomstene er blomsterpasta.
Diktet som sto i dødsannonsen er skrevet med skrivepenn, på en liten marsipanbit som jeg har lagt på kaka og pyntet rundt med pulverfarge på kantene.
Rosene er sprayet med perlemor-glans.

torsdag 23. juli 2009

Bryllupskort

Fikk bestilling på et bryllupskort - og så et kort i det nyeste Ett Trykk som jeg ville lifte.

Bazzill og et pynteark (husker ikke hva slike ark heter, men det er gjennomsiktig med gull skrift på). Brukte limark for å få det limt på bazzillen. Har brukt nille-blomst og mulberry roser, charms og bånd

Innsiden er også pyntet.


Se hva jeg har fått...

"Tanja" på dinhobby forumet har pakket ned noen saker hun mente hun ikke trengte mer, pakket dette ned i en eske, og så ville hun gi det bort:-)

Og gjett hvem som vant trekningen da - jo heldige meg...

Innholdet i esken ser dere her. Mye rart oppi her, men klart, alt passet ikke meg da..
Her er noe av det jeg tok ut til meg. Stoff til jeg skal sy, et broderi som dattera mi skal få prøve seg på, et mini-syskrin enten til meg eller dattera - noen oppskriftshefter (har vært å kjøpt garn til den ene genseren der inne allerede), noen figurer fra panduro, et trespill, ei fløyte, målebandlisser, glidelåser, svigermor fikk noen av garnnøstene, mor skal få en gyngestol som antagelig er til sytråd og synåler.....
Nå har jeg plukket sammen noen ting fra kort-verden og hobbyverden ellers som jeg ikke trenger lenger, fyllt opp igjen esken og den er nå klar til å gis bort..
Det er laget en treknings-konkurranse inne på forumet til dinhobby....


søndag 12. juli 2009

Sommer...

Oi, her hadde det ikke skjedd mye på lenge....
Men sommeren er her, og det skjer ikke så mye hos meg..Eller, det er egentlig ikke sant, det skjer egentlig ganske mye, derfor blir det ikke så mye tid her inne.

Har laget et par kaker og noen få kort siden sist, men det er ikke store greiene. Har ikke engang fått lastet inn bildene på dataen enda...

Men vi holder på å bygge på huset da - så det skjer jo litt her. I tillegg skal vi da også beise opp igjen hele huset i samme slengen..

Og jeg har begynt sommerjobben min. Dvs at jeg skal jobbe i hele sommer. Har fått jobb på legesenteret - 100%, og i tillegg så har jeg også helgejobben min på bosenteret - og der har jeg nå igjen ei helg å jobb før jeg får ferie derfra.
Men dvs at jeg har nå jobbet 12 dager i strekk, for så 2 dg fri, så skal jeg nå på 12 nye dager før jeg får fri fra helgejobben min. SÅ da får jeg kun "vanlige" uker - iallefall 3 uker da..og da er snart sommeren over faktisk... :-0
Da begynner skolen igjen, og jeg skal da også på skolen igjen så da får vi fullt kjør igjen..

Håper jeg snart skal få tatt meg selv i nakken å få inn bildene på dataen, må jo ha noe å vise frem her..
Men ønsker dere alle en kjempegod sommer...

Populære innlegg

Tusen takk for besøket og velkommen igjen.
Legg gjerne igjen
en kommentar, og vil du linke til bloggen min, så si fra, så kan jeg linke til
din